Fruitluck gokkasten

Spelen voor echt geld op Fruitluck gokkasten

Wanneer je geen zin meer hebt in het spelen om fun-credits, kun je natuurlijk ook de Fruitluck gokkasten voor echt geld spelen. Geld storten op een Fruitluck gokkast kan eenvoudig op meerdere manieren. Elke credit is €0,10 waard. De snelste manier om veel credits te krijgen is storten via iDeal. Met internetbankieren is het mogelijk om zelf een bedrag te kiezen dat in een enkele keer gestort kan worden. Dit is vooral aan te raden voor de spelers die met wat grotere bedragen willen spelen.

Met een (mobiele) telefoon is het ook mogelijk om op meerdere manieren credits te kopen. Via een enkel telefoongesprek kan voor €1,30 een totaal van dertien credits verkregen worden. Het is echter ook mogelijk om een telefoongesprek te starten met een telefoonnummer. Zolang het telefoongesprek open blijft, worden er elke minuut acht credits bijgeschreven. Deze manier duurt echter wel vrij lang en daarnaast ben je niet bereikbaar voor anderen. Het versturen van een sms is ook een goede manier. Een standaard sms kost €1,50 en is goed voor 15 credits. Het is echter ook mogelijk om een aantal te vermelden in het eerste sms bericht. Zo kunnen er dus ook ineens 45 credits bijgeschreven worden.

Credits uitbetalen
Je kunt op elk moment stoppen met het spelen op een gokkast van Fruitluck. Wanneer je credits hebt besteld via de telefoon, kun je deze weer opvragen door een ander telefoonnummer te bellen. Het is echter verstandiger om een Fruitluck account aan te maken. Dit is aan te raden omdat je credits dan altijd direct beschikbaar zijn. Je hoeft dan nooit te wachten voor je weer verder kunt spelen.

Het uitbetalen van credits kan vanaf 100 stuks, wat dus tien euro is. Vooralsnog betaald Fruitluck alleen naar Nederlandse banken uit. Het kan enige dagen duren voordat je de uitbetaling hebt ontvangen op je eigen bankrekening.

Fruitluck gokkasten conclusie

De Fruitluck gokkasten zitten allemaal goed in elkaar, werken prima en zien er goed uit. Het betaalsysteem is erg eenvoudig, het is alleen jammer dat uitbetalingen niet direct beschikbaar zijn. Daarnaast is het ook fijn dat alle Fruitluck gokkasten gratis geprobeerd kunnen worden. Dit zorgt er voor dat Fruitluck gokkasten ook toegankelijk zijn voor mensen die nieuw zijn met gokken op internet. De gokkasten van Fruitluck zijn dus voor iedereen geschikt.