Turboreel gokkast

De naam Turboreel zal bij veel mensen een belletje doen rinkelen. De Turboreel gokkast is als het ware het kleine zusje van de alom bekende Supatron gokkast. Het uiterlijk van de Turboreel zal veel mensen aanspreken, want hij ziet er simpelweg geweldig uit. Deze gokkast bestaat uit een basisspel en een vervolgspel.

Wanneer je het basisspel van de Turboreel speelt dan speel je met één credit per druk op de knop. Wanneer je twee credits wint, zal het auto gamble spel opstarten. Hierbij heb je twee mogelijkheden: of je bent beide credits kwijt, of ze worden voor je verdubbeld naar vier credits. Gewonnen prijzen kun je via de kop of munt functie verdubbelen. Aan deze verdubbeling zit echter wel een maximum gebonden. Na tweehonderd credits houdt het namelijk op. Mocht je dus het aantal van honderd credits hebben overschreden, dan kun je deze niet meer verdubbelen. Wil je de gewonnen prijs innen, dan kun je de collect knop gebruiken die zich linksonder op de Turboreel gokkast bevindt. Maar je hebt ook de mogelijkheid om je credits naar het vervolgspel door te zetten. Om dit te doen, zul je de BET 4 of de BET 16 knop in moeten drukken.

Wanneer je het onderspel van de Turboreel gokkast speelt dan tellen de TURBO vraagtekens kris kras. Heb je in alle rollen één of meer TURBO symbolen dan levert dit je een mysterieprijs op. Op de rollen één en drie zitten meerdere van deze symbolen waardoor het mogelijk is meer dan één prijs per draai te winnen.

Wil je door naar het vervolgspel dan zul je genoeg credits moeten sparen. Je kunt dus niet zomaar overschakelen van het onderspel naar het vervolgspel. Heb je in het vervolgspel vier credits ingezet dan zullen alleen de eerste drie rollen van de Turboreel gaan draaien wanneer je de rollen laat draaien. Alle symbolen tellen wel kris kras. Heb je zestien credits ingezet dan zal ook de vierde rol gaan draaien. En ook hier geldt dat alle symbolen kris kras tellen. Het is echter wel zo dat de winnende symbolen in drie opeenvolgende rijen verstopt moeten zitten. Je zult dus of de eerste drie rollen of de laatste drie rollen van winnende symbolen moeten voorzien.

In de vierde rol van de Turboreel zitten maarliefst vier joker symbolen verstopt. Heb je één van deze jokers op de rollen weten te krijgen dan krijg je – ongeacht de positie van dit joker symbool – een mysterie prijs uitgekeerd. Deze prijs zal maximaal honderd credits zijn. Wil je de gewonnen punten weer terug zetten naar het basisspel dan kun je de collect button indrukken.